Health is the total harmony between body, mind en spirit.

 Jouw optimale gezondheid maar kan bereiken als je lichamelijk, biochemisch, rationeel en emotioneel in evenwicht bent. 

Het evenwicht tussen een jouw lichaam, jouw metabolisme, jouw denken en voelen en jouw levensenergie maken dat je je goed in je vel voelt! Maar hoe bewaak je dit evenwicht? Wat kan je zelf en hoe kunnen wij jou helpen? Het is onze missie jou te helpen bij het vinden van jouw evenwicht. 

Een gezond menselijk lichaam met al zijn functies is de eerste vereiste om goed te bewegen, om je goed te voelen. Onze lichaamsbouw ligt voor een stuk vast in onze genen. 

Hoe ons lichaam evolueert door de jaren, wordt mee bepaald door onze lichaamshouding en onze bewegingen: "Hoe we ons lichaam gebruiken." Maar ook te weinig beweging veroorzaakt verstijving en verklevingen tussen onze weefsels. Een vergevorderd stadium van verklevingen zal niet meer vanzelf oplossen. Dan ontstaan chronische klachten, zoals gewrichtsklachten maar ook viscerale klachten. 

In onze lichaam spelen zich oneindig veel biochemisch processen af. Zoals: onze stofwisseling, onze ademhaling, ons metabool evenwicht, onze vertering, ons hormonaal evenwicht, onze energie... Deze processen hebben ook een grote invloed op hoe we ons lichaam bewegen. Een verstoring van een orgaanfunctie beïnvloedt onze lichaamshouding en onze bewegingen. Ons lichaam van vandaag signaleert ook andere klachten van vandaag. Klachten die vaak te maken hebben met onze omgeving en de vervuiling, straling, stress, of ongezonde leefgewoonten. Klachten die doorheen de tijd geëvolueerd zijn naar de typische klachten van een hypermoderne samenleving. 

Maar naast ons lichaam is wat wij denken en voelen ook belangrijk! Ons denken bepaalt wat we doen en ons voelen maakt hoe we dat doen. Via ons onwillekeurig zenuwstelsel wordt dit weerspiegeld op je lichaam. Door deze 'drive' van ons doen en laten kan het lichaam zijn balans verliezen. Denk positief en voel dat je hierin ook  innerlijk kan blijven groeien. Deze drive heeft een sterk lichaam nodig! Maar wat de met oude opgekropte emoties, ook deze moeten aangepakt worden. Dikwijls zijn we ons niet meer bewust van hun impact en toch belemmeren ze ons. Wat onbewust aanwezig is, moet ook verwerkt worden. Dit kan je niet alleen. 

Jouw energie doet je stralen! Hoe kan je voor jou zorgen om er weer stralend uit te zien. Door de levensjaren neemt de lichamelijke draagkracht af door allerlei doorgemaakte ziektes, trauma's, aandoeningen en degeneratieve processen. Emotioneel draag je ook al wat mee. Ook als je al één of meerdere letsels hebt, kan je blijven stralen. Leer dit terug ontdekken! Wij helpen jou hier graag mee op jouw pad. En behandeling bij ons is een therapie op maat van jou vanuit onze kennis, ervaring en gevoel. Wacht niet tot later!