Katja Hupko groeide op in Kortenaken en behaalde in 1994 met grote onderscheiding haar diploma Licentiaat Kinesitherapie aan de KULeuven. 

Direct na haar studies begon ze aan een reeks specialisaties waaronder Manuele Neurotherapie en Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder. Ze startte haar eigen praktijk en schreef zich in voor de vijfjarige opleiding tot Osteopaat. 

In 2000 studeerde ze met lof af als osteopaat aan het Flandres College of Osteopathy in Antwerpen. Haar praktijk breidde zich uit tot een groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie. Talrijke bijscholingen en specialisaties volgden elkaar op. Zo specialiseerde ze zich in Osteopathie voor baby's en kinderen in 2003. 

In 2006 behaalde ze voor een internationale jury de graad Osteopaat D.O. met een gevalideerd onderzoek in de osteopatische behandeling van chronische constipatie met significant resultaat. 

Als toegewijde therapeute volgt zij nog steeds bijscholingen en specialisaties. Zoals Osteopathie voor baby’s en kinderen en Applied kinesiology. In 2016 startte ze de opleiding Causopractie en sinds 2020 mag ze zich Diplomated Causopractor noemen.
Elke behandeling is bij Katja een "individueel body-adjustment" gebaseerd op haar kennis, haar ervaring en haar gevoel.

Susann Böhme

Susann Böhme komt uit Dresden in Duitsland. Zij is kinesitherapeute sinds 1998 en begon haar loopbaan in het revalidatiecentrum Bad Windsheim in Duitsland. In 2002 kwam ze naar België en werkte vijf jaar samen met Katja Hupko in deze praktijk . Samen met haar man vertrok ze in 2006 naar Engeland om zelf in de praktijk LB Physio te werken. Sinds januari 2012 is ze terug een vaste collega in de praktijk Katja Hupko. 

Susann is gespecialiseerd in de behandelingen van musculoskeletale aandoeningen. Susann verwierf een bezondere bekwaamheid in manuele therapie, het Mulligan concept en dry needling. 

Voor Susann staat haar patiënt centraal en integreert ze jarenlange ervaring met opgedane kennis uit opleiding en bijscholing voor een optimaal resultaat.